EmailLinkedIn

 

 

Onze normen en waarden


Bij Altrex werken elke dag meer dan 160 medewerkers, allemaal verschillende personen maar zij vormen samen een web van radertjes in de organisatie. Zij zijn het DNA van de bedrijfscultuur bij Altrex. Het DNA van Altrex is vertaald naar vijf normen en waarden. Op deze manier zorgen wij voor een veilige werkomgeving waar een ieder zichzelf kan zijn. Onze normen en waarden zijn onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfsstrategie.

 

Resultaatgericht


"Actief aan de slag gaan met de taak en beslissingen nemen om het gewenste doel te behalen. Volledig gefocust op het eindresultaat, zonder afgeleid te worden door uitdagingen of tegenslagen''. 

 

 

Verantwoordelijkheid nemen


"Het nemen en afleggen van verantwoordelijkheid voor acties van mijzelf, mijn collega's en van de organisatie''. 

 

 

 

 

 

Win-win-win


''Goed voor de klant, goed voor de medewerker en goed voor Altrex!''

 

 

 

 

 

 

Afspraak = Afspraak


''Dat men van mij op aankan, ik betrouwbaar en integer ben en mijn gemaakte afpsraken altijd nakom. Wanneer het onverhoopt een keer niet lukt, dan communiceer ik daar tijdig over en bied ik uit mezelf een alternatieve oplossing aan''. 

 

 

 

 

 

 

Feedback geven en vragen


''Het geven of vragen van een reactie met concrete informatie over gedrag waardoor bewustwording ontstaat over het gedrag en de effecten daarvan op anderen''. 

 

 

 

 

Relax. Het is een Altrex.

 

Al meer dan 70 jaar een
vertrouwd merk

Met Altrex voldoe je aan de veiligheidsnormen

Van advies tot
engineering & productie

Topkwaliteit & innovatie
uit Nederland

 

Volg Altrex op social media